Voorbeeld Projecten

Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van werkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren. Uiteraard zijn de mogelijkheden eindeloos. Laat u inspireren door war er allemaal mogelijk is, en neem gerust contact met ons op als er vragen zijn.

Dakkapel plaatsen

Traditionele dakkapel

Wij plaatsen uw dakkapel geheel volgens uw wensen waarbij er veel verschillende mogelijkheden zijn wat betreft materiaal en uitvoeringen van kozijnen en gevelbekleding. Naar wens kan de dakkapel aan de binnenzijde worden afgetimmerd of gestukadoord. Verder zijn er diverse mogelijkheden wat betreft rolluiken, screens, horren etc.

Bekijk foto's

Dakopbouw plaatsen

Dakopbouw, Nokverhoging

Het plaatsen van een dakopbouw is mogelijk voor zowel een plat dak als bij een schuin dak (de zogenaamde nokverhoging). Ook hiervoor zijn verschillende mogelijkheden en uitvoeringen welke allemaal besproken worden tijdens het opnemen van het werk.

Bekijk foto's

Aanbouwen of uitbouwen

Aanbouw

Voor uw aanbouw zijn er ontelbare mogelijkheden wat betreft uitvoering en materiaalgebruik. Vaak heeft dit ook tot gevolg dat ook de woonkamer en/of de keuken wordt verbouwd. Hierbij is het belangrijk dat alle opties betreffende de uitvoerig worden besproken. Wij houden bijvoorbeeld rekening met de kozijnindeling, het eventueel aanpassen van de elektrische installatie of cv-installatie enzovoort.

Bekijk foto's

Terrasoverkapping

Overkapping

Terrasoverkappingen brengen sfeer aan uw tuin. Deze kunnen in verschillende traditionele uitvoeringen worden gemaakt, geheel aangepast aan de stijl van het huis.

Bekijk foto's

Keuken, Badkamer of toilet plaatsen

Geplaatste keuken

Voor het plaatsen of vervangen van uw keuken, badkamer of toilet zijn vele mogelijkheden. Zo kunt u zelf bijvoorbeeld beslissen of wij voor u tegels en sanitair aan moeten leveren, of dat u dat liever zelf regelt. De verbouwing wordt zo strak mogelijk gepland zodat zo min mogelijk overlast ervaren wordt. Desgewenst beschikken wij over een mobiele douche die tijdelijk bij u geplaatst kan worden.

Bekijk foto's