Over Ons

Aannemingsbedrijf Leenheer & van Drielen is in 2005 begonnen door Erik Leenheer en Michel van Drielen. Na het opbouwen van een jarenlange ervaring in de nieuwbouw, renovatie en particuliere markt besloten zij om een eigen bedrijf te starten waarbij voornamelijk wordt gewerkt in het aangenomen werk voor particulieren en bedrijven.

Hoe wij werken

Offerte
Dakkapel plaatsen

Na het maken van een afspraak komen wij vrijblijvend bij u langs om de werkzaamheden op te nemen en uw wensen te bespreken. Naar aanleiding van dit gesprek maken wij voor u een vrijblijvende en duidelijk overzichtelijke offerte waarin alle leveringen en werkzaamheden staan vermeld.

Opdracht

Indien er een overeenkomst tot stand komt worden de werkzaamheden nog een keer doorgenomen en de benodigde materialen besteld waarna het werk kan worden ingepland. Alle afspraken worden vastgelegd en ondertekend door beide partijen. Indien gewenst kan er gebruik worden gemaakt van een aannemings-overeenkomst.

Uitvoering
Bouw an een aanbouw

Wij werken met ons eigen personeel aangevuld met onze vaste onderaannemers wat betreft installatiewerk en overige gespecialiseerde werkzaamheden zoals stucwerk, dakbedekking enz. Doordat wij zelf ook meewerken op de werkvloer zijn er zeer korte lijnen tussen de opdrachtgever en het uitvoerende team.

Betaling
Geplaatste keuken

Een voordeel van ons bedrijf is dat er nooit vooraf betaald hoeft te worden. Wij factureren als het werk gereed is en bij de grotere werken vindt betaling plaats in vooraf vastgestelde termijnen maar pas als de werkzaamheden gereed zijn u loopt dus nooit een risico dat er werk niet af is terwijl u al wel betaald heeft.

Planning

Met name bij de wat grotere verbouwingen wordt er vooraf een planning opgesteld zodat alle partijen weten hoe de verbouwing moet verlopen.

Verzekering

Op al onze werken is en doorlopende CAR verzekering afgesloten, wat betekent dat als er schade ontstaat tijdens het bouwen dit verzekerd is. Tevens hebben wij een bedrijfsaansprakelijkheids verzekering. Ook zijn wij in het bezit van de benodigde papieren om het wijzigen van draagconstructies uit te voeren.

Wat wij doen

De werkzaamheden die wij verrichten omvatten niet alleen uitgebreide verbouwingen van bedrijfspanden of woningen, maar ook kleinere klussen, zoals het vervangen van een deur of kozijn. Denk bijvoorbeeld ook aan het renoveren of repareren van bijvoorbeeld gevelbekleding, gootbetimmeringen, of het plaatsen van een keuken of badkamer. Ook het uitbreiden van uw woning op diverse manieren, zoals een uitbouw, dakkapel of nokverhoging is mogelijk.